+45 23 36 52 53 info@klimaconsult.dk

Referencer fra tidligere opgaver

Opgaver for private

Jeg udfører årligt mange opgaver for både privatpersoner og erhver.  Brug knapperne herunder til at se billeder fra mine referencer.

Kundeudtalelse, (November 2009):

Kære Simon,

Jeg tror, jeg taler for os alle 3 i humlehaven i Humlebæk, når jeg siger, at vi er mere end forventet godt tilfredse med varmepumpeløsningen!

Her i uge 45, hvor vi har haft koldt og meget blæsende vejr, har vi haft det lunt og godt med ca. 20 grader indendørs ved en indstilling på Panasonic basismodellen på 17 grader. Mit forbrug i den uge var i alt var 100 kWh, som skal sammenlignes med tilsvarende vejrtyper i tidligere år, hvor jeg godt kunne nå op på 125-130 kWh – og det på trods af flittig brug af brændeovnen morgen før arbejdstid samt hele aftenen.

Som jeg vist nævnte for dig, regnede jeg ikke med et mindre elforbrug efter installation af varmepumpen, idet jeg i alt i mit lille “ende”-rækkehus = forskudt hus, hidtil har brugt lige i underkanten af 4000 kWh pr. år med 17 grader indendørs med undtagelse af badeværelset, hvor jeg har 20 grader daglig fyring i brændeovn morgen og aften for at for komfortvarme.

Grunden til mit valg af varmepumpe var af udelukkende af miljø- og dovenskabsgrunde – vi bliver jo alle ældre…

  Men som tallene viser, har jeg i den aktuelle uge sparet 25-30 % elektricitet! Og dette uden brug af brændeovn, andet end et par gange “for hyggens skyld” – altså ikke noget med at holde “gryden” i kog hele aftenen for at kunne holde varmen! Jeg mindes, at du sagde, at vi nok i fremtiden ikke gad fyre op – hvor har du ret!

  Jeg kan kun sige tak, tak og atter tak – og jeg tror, mine naboer i nr. 7 og 9 er enige – er vi ikke?

  Og jeg ser dine annoncer i idé nyt – klogt! – mine bemærkninger her kan du bruge som du vil på din hjemmeside.

  Mange hilsener
  Birgit Navne

  ​Få et uforpligtende tilbud​ på din nye varmepumpe​

  Ønsker du et tilbud på enten montering & installering af en varmepumpe, eller et almindeligt servicetjek?​​ Så udfyld formularen her.