+45 23 36 52 53 info@klimaconsult.dk

Montering af varmepumpe til en attraktiv pris

Overvejer du at skifte din nuværende energikilde i din bolig eller din virksomhed ud med en varmepumpe, eller har du allerede besluttet dig for at få monteret en miljøvenlig varmepumpe? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Hos Klima Consult i Slangerup tilbyder jeg nemlig montering, tilslutning og installation af varmepumpe af enhver slags for både private og erhverv. Det gælder, uanset om du selv har anskaffet dig et anlæg, eller om du har købt det gennem Klima Consult.

Installation af varmepumpe siden år 2002

Jeg har udført installation af varmepumpe siden år 2002, og jeg har derfor installeret varmepumper i rigtig mange danske hjem og virksomheder. Derfor er du garanteret en korrekt installation og montering af varmepumpe efter alle forskrifter.

 

Fordele ved at få installeret en varmepumpe

Der findes en række fordele ved at få installeret en varmepumpe, men det afhænger naturligvis af din nuværende varmekilde. Er din bolig allerede energieffektiv, er det ikke sikkert, at det kan betale sig at få monteret en varmepumpe, men opvarmes den for eksempel med olie eller gas, kan du spare helt op til 50 % på din varmeregning, samtidig med at du vil få et langt bedre indeklima. Derudover er en varmepumpe et energirigtigt og miljøvenligt valg, da den bruger el.

Udgifterne til varmepumpen er en relativt billig engangsydelse, som hurtigt vil tjene sig selv hjem, alt afhængigt af hvor effektiv din varmepumpe er.

En varmepumpe fungerer således, at den vil varme luften i din bolig op, men faktisk kan du også bruge din varmepumpe som aircondition, så luften i din bolig bliver kølet ned i stedet for. Det er særligt ideelt, hvis din bolig eller dit sommerhus bliver meget varmt om sommeren.

Hvad koster montering af varmepumpe?

En komplet installation og montering af varmepumpe koster kr. 4.000,-, mens et vakuum-sug og opstart af varmepumpeanlægget koster kr. 1.500,-. Derudover tillægges prisen for selve varmepumpen, hvis du har købt den gennem os, og her afhænger den endelige pris af, hvor effektiv du ønsker, at varmepumpen skal være, og hvor mange penge du ønsker at bruge.

Efterfølgende tilbyder jeg også at udføre service på varmepumpen, så du sikrer maksimalt udbytte af den gratis og miljørigtige opvarmning. Ved at få foretaget et regelmæssigt eftersyn af din varmepumpe sikrer du, at den altid fungerer, som den skal, og at eventuelle problemer vil blive opdaget i tide, inden de når at udvikle sig.

 

5 års garanti på varmepumper

Med en varmepumpe – eksempelvis en Mitsubishi varmepumpe – får du desuden 5 års totalgaranti på hele anlægget.
Det betyder, at du får en garanti, som gælder både for firmaer og private, på såvel selve produktet som installationen.

Få rådgivning omkring valg af varmepumpe

Der findes rigtig mange forskellige varmepumper på markedet, og de har alle en række forskellige specifikationer, som du bør tage højde for. Der er for eksempel stor forskel på, hvor meget varmepumperne larmer, og på hvor meget energi de bruger på at producere varm eller kold luft. 

Det kan være svært selv at finde frem til, hvilken af disse varmepumper der vil være den mest ideelle for dig eller din virksomhed, og derfor hjælper jeg dig gerne med at finde den model, som passer bedst til dine ønsker, behov og til dit budget. 

Jeg står også til rådighed med rådgivning og vejledning, hvis du har brug for en sparringspartner i forhold til, hvor varmepumpen bør opsættes henne, så den pumper mest luft ud i hele huset, ligesom jeg også kan hjælpe dig med at beregne, om en varmepumpe vil være en ideel løsning for dig, og hvor mange penge du i så fald vil kunne spare på din varmeregning. 

Kontakt mig og få et uforpligtende tilbud på montering af varmepumpe

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved installation af varmepumpe, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave, så er du altid meget velkommen til at kontakte mig. 

Når jeg ved lidt mere om dine ønsker og behov, kan jeg udarbejde et attraktivt tilbud på den varmepumpe, der vil passe bedst til dine behov. 

Du kan enten ringe til mig på telefon 23 36 52 53, men du kan også skrive til min e-mail info@klimaconsult.dk, hvis du foretrækker det. Så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Send gerne en SMS for hurtigt svar.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Du er desuden velkommen til at kigge på nogle af vores tidligere installationer nedenfor:

​Få et uforpligtende tilbud​ på din nye varmepumpe​

Ønsker du et tilbud på enten montering & installering af en varmepumpe, eller et almindeligt servicetjek?​​ Så udfyld formularen her.